Bij een nieuwe sauna of jacuzzi, horen natuurlijk ook toffe accessoires! Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod.
Zoekt u iets anders? Laat het ons weten, en wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Onderstaande aromapotjes bevatten een spons en natuurlijke olie, en zijn verkrijgbaar in verschillende geuren. De spons geeft een heerlijk aroma af aan uw ruimte, en afhankelijk van de geur kan ze een bepaalde therapeutische eigenschap hebben. U kan het aroma overal gebruiken; in de huiskamer of slaapkamer, in de sauna, op het toilet of in de badkamer. Bij het eerste gebruik het potje zeer voorzichtig openen omwille van de vloeibare inhoud. Het potje mag 24/24u blijven openstaan. Om het product goed te kunnen blijven ruiken, dien je minstens éénmaal per maand het potje te sluiten, een aantal uren op zijn kop te zetten, en vervolgens terug te openen. De spons heeft op die manier weer olie geabsorbeerd, en kan de geur weer goed afgeven. Wij raden aan om het product in een schoteltje of potje te zetten.

Aroma Eucalyptus - 112 gram - € 12
Eucalyptus is uiterst geschikt tegen allergieën, hoest, verkoudheden en helpt tegen Astma en hooikoorts. Ook hebben mensen met suikerziekte baat bij deze geur. Eucalyptus is heerlijk in de slaapkamer, badkamer of bijvoorbeeld in de (infrarood)-sauna. Tip: Als u deze geur enkel gebruikt voor de werking bij verkoudheid, zet hem dan op andere momenten dicht en donker weg. Op die manier gaat de geur jarenlang mee.
Aroma Lavendel - 112 gram - € 12
Lavendel is een rustgevende en kalmerende geur die goed is om in slaap te geraken. Dit aroma is ook zeer geschikt tegen hoofdpijn, hartstoornissen en depressie. Tevens heeft deze geur vaak een erg goede werking bij mensen met reuma.
Aroma Oranjebloesem - 112 gram - € 12
Oranjebloesem heeft een kalmerend en pijnstillend effect. Ook wordt deze geur gebruikt om goed in slaap te komen en te kunnen doorslapen. Verder helpt deze geur tegen duizelingen, flauwtes, hysterie, spanningshoofdpijn en stress.
Aroma Dennengeur - 112 gram - € 12
Dennengeur heeft een goede werking tegen bronchitis. Ook kan deze geur ter vervanging van Eucalyptus gebruikt worden bij kinderen die nog geen jaar zijn geworden. Verder is de geur een aardige geur om in slaap te kunnen komen, werkt ze goed tegen voorhoofdholte ontsteking, is ze versterkend, en desinfecteert ze schadelijke bacteriën. Tip: Bij de kunstboom met kerst of bij een echte boom geeft deze geur natuurlijk ook extra sfeer.
Aroma Jasmijn - 112 gram - € 12
Jasmijn is een heerlijk frisse geur en is uiterst geschikt voor de neutralisatie van ongewenste geuren in huis (denk aan rook- kook- dieren- toiletluchtjes). Naast de neutraliserende eigenschappen van deze geur is ze ook werkzaam tegen geestelijke stoornissen en is de geur humeurverbeterend.
Aroma Marjolein - 112 gram - € 12
Marjolein is inmiddels bekend onder velen als de snurkpot. De aroma heeft vaak een uitstekende werking bij snurkers. Ze is vochtregulerend. Verder vergemakkelijkt ze de ademhaling. De geur is temperatuurregelend, reguleert de transpiratie, versterkt het zenuwstelsel en vermindert spierpijnen.
Aroma Ylang Top - 112 gram - € 12
Ylang Top wordt in Azië gewonnen uit de Ylang Ylang plant. De geur wordt veel gebruikt in de parfumindustrie. De geur is moraalverhogend, kan het gezichtsvermogen verbeteren en stimuleert de lust naar seks. Verder heeft Ylang Ylang ook de eigenschappen dat het menstruatiepijnen vermindert, tegen een hoge bloeddruk werkt en tegen opvliegers bijvoorbeeld in de overgang.
Aroma Rozengeur - 112 gram - € 12
Rozengeur is een rustgevende en ontspannende geur en werkt tegen depressies. De geur brengt sfeer en ambiance met zich mee. Roos geeft verzorging voor de droge, gevoelige en wat oudere huid, eczeem, gesprongen adertjes (couperose), rimpels, huidontstekingen, jeugdpuistjes,.. Ook werkt roos bij nervositeit, neerslachtigheid, overgangsproblemen, prémenstruele spanningen en menstruatieproblemen.
Aroma Sandelhout - 112 gram - € 12
Sandelhout helpt bij depressies, infecties en ontstekingen. De geur is kalmerend en stelt de mens positief. Tip: Bij meditatie is het heerlijk om sandelhout te ruiken. Het maakt je rustig en open. Het helpt een mens over zijn teleurstellingen heen te kijken en weer contact op te nemen met de mensen en de wereld om hem heen.
Aroma Viool - 112 gram - € 12
De geur van de wilde viool is prettig in huis. Ietwat zoet, maar toch fris. De geur neutraliseert ongewenste geuren en helpt tegen pees-/spierontstekingen, nervositeit, en kan helpen bij slapeloosheid.
Aroma Appel - 112 gram - € 12
Appelgeur reguleert de darmfuncties, en werkt tegen nierziektes en jicht. Het reguleert de bloeddruk, vergoot het geheugen en verjaagt motten.
Aroma Bergamot - 112 gram - € 12
Bergamot is een zuiverende en ontspannende geur, goed voor de bloedcirculatie, tegen bacteriën en krampstillend. Verder montert bergamot op, maakt zelfverzekerder en stimuleert het vertrouwen in de eigen intuïtie.
Aroma Citronella - 112 gram - € 12
Citronella verspreidt haar aangename citroengeur, en is natuurlijk uitstekend in de zomer voor het uit de buurt houden van muggen.
Aroma Limoen - 112 gram - € 12
Limoen is vochtafdrijvend en werkt daarom ook vermagerend en desinfecterend. Limoen werkt tegen aambeien en spataderen. Ook geschikt voor lymfe- en bloedcirculatiestoornissen, verheldert de geest en versterkt bij geestelijke uitputting.
Aroma Pompelmoes - 112 gram - € 12
Pompelmoes werkt ontgiffend voor de organen en wekt de leveslust op. Heeft ook een gunstige invloed op de spijsvertering.
Aroma Kaneel - 112 gram - € 12
Kaneel heeft een versterkende en verwarmende werking bij kou. Het geeft steun aan ouderen en aan mensen die herstellende zijn van een ziekte. Kaneel is ontspannend bij spierverhardingen en bij geestelijke verharding in het algemeen. Het geeft een gevoel van welbehagen en activeert de fantasie en de creativiteit. Tip: Kaneel is een heerlijke spijzige geur die perfect tot zijn recht komt in de keuken.
Aroma Mandarijn - 112 gram - € 12
Mandarijn is een zonnige, vrolijke en warme olie die het kind in de volwassen mens voedt. Mandarijn brengt een speelse creativiteit naar boven, zodat problemen niet meer zo zwaar vallen en de kleine dingen weer aandacht krijgen. Mandarijn is een uitstekende geur voor aanstaande moeders, baby's en kinderen.
Aroma Munt - 112 gram - € 12
Munt is een versterkende en stimulerende geur. Ze vergemakkelijkt de spijsvertering & helpt bij misselijkheid en kiespijn. De geur wordt ook veel gebruikt voor het neutraliseren van tabaksgeuren.
Aroma Patchouly - 112 gram - € 12
Patchouly is celherstellend bij littekens, en heeft een onderhoudende functie voor de huid. Ze helpt bij eczeem en voorkomt ook droge hoofdhuid (roos).
Aroma Peach - 112 gram - € 12
Peach heeft een onderhoudende functie voor de huid, en versoepelt de huid.
Aroma Pepermunt - 112 gram - € 12
Pepermunt kan helpen tegen bacteriën, infecties en schimmels. Ook werkt de geur koortsverdrijvend, slijmoplossend en is ze goed voor de spijsvertering en tegen winderigheid. Pepermunt werkt reinigend en verheldert de geest. Heel verfrissend is de geur van pepermunt in de auto om goed bij te blijven. Pepermunt geeft verlichting bij hoofdpijn, vooral wanneer ze veroorzaakt is door verkeerd eten of drinken.
Aroma Rozemarijn - 112 gram - € 12
Rozemarijn geeft natuurlijke energie, werkt tegen spierpijn, aambeien, lage bloeddruk, circulatiestoornissen en spit.
Aroma Sinaasappel - 112 gram - € 12
Sinaasappel bevordert groei, is goed bij herstel na ziekte, tegen bloedarmoede, geeft energie, werkt tegen tandvleesontstekingen en versterkt het hart. Ook is de geur leverstimulerend en maagversterkend.
Aroma Vanille - 112 gram - € 12
De heerlijke geur van vanille kennen we allemaal wel. Vanille is kalmerend, het is een zachte aroma die verwarmend is voor de ziel en ze geeft een gevoel van gemak en welzijn. Heerlijk voor bijvoorbeeld in de huiskamer.

Onze Mini-Mistmaker met LED-verlichting - € 14 creëert door middel van onhoorbare ultrasone geluidsgolven een nevel van mist. De negatieve ionen dragen zorg voor een verfrissende en weldadige atmosfeer. De mistmaker kan gebruikt worden voor ontelbare creatieve en sfeervolle creaties, en draagt zorg voor een uitstekende luchtvochtigheidsgraad in de ruimte. Gebruik van een paar druppels etherische olie in het water geeft een zeer aangename geur.

© 2013 IR SAUNA - webdesign by IT DESIGNS