Ontdek hier onze Finse Sauna's!

Niets zaligers dan op een koude winterdag uzelf koesteren in de warmte van een echte Finse sauna. De warmte van de saunakachel, de geur van het speciale saunahout en een koude douche achteraf zorgen ervoor dat een bezoek aan de Finse sauna een echte wellnessbelevenis wordt. Een saunabezoek wordt ook vaak als reinigend beschouwd, zowel mentaal als lichamelijk, en zorgt ervoor dat u even wegzinkt in uw eigen wereld en helemaal aan niets hoeft te denken.

Bent u al een geoefende saunagast en wil u zich de moeite besparen om telkens naar het wellnesscentrum te trekken? Of bent u daarentegen slechts een beginnende saunaganger, maar bent u helemaal verkocht voor de hele ervaring? Waarom dan geen eigen Finse sauna kopen om dan bij u thuis te installeren? Zo kan u een saunabeurt nemen wanneer u maar wil, zonder enige andere ongemakken.

Op deze pagina vindt u Finse sauna's voor elk type saunagangervoor elk interieur en in elke maat. U kan kiezen tussen elementsauna's en massieve sauna's. Een elementsauna bestaat uit twee wanden met daartussen isolatiemateriaal. Zo is uw Finse sauna supersnel opgewarmd en houdt hij ook de warmte voldoende lang vast. Een massieve sauna bestaat uit één massieve wand maar belichaamt daardoor het natuurlijke saunagevoel.

Klik hier om ons aanbod aan Finse Sauna's te bekijken